Hallitus tiedottaa 28.1.2023 kokouksesta

shelttilogo

Vuosikokoukseen ilmoittautuminen on avoinna. Vuosikokous järjestetään 18.3.2023 klo 13 alkaen sekä Tampereella että etänä Teamsin välityksellä. Jokaisella ilmoittautuvalla tulee olla oma sähköpostiosoite, sillä äänestäminen ei ole mahdollista ilman henkilökohtaista sähköpostiosoitetta. Myös Tampereella paikan päällä osallistuvien tulee ilmoittautua kokoukseen etukäteen. Äänioikeus on jäsenillä, jotka ovat maksaneet vuoden 2023 jäsenmaksun viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta. Vuosikokouksen ilmoittautuminen päättyy lauantaina 25.2.2023. Lue lisää vuosikokouksen omalta sivulta.

Sheltit-lehden uudeksi taittajaksi on valittu hakijoiden joukosta Miina Lukkari. Miinalla oli vahvan osaamisen lisäksi ennestään jo kokemusta Sheltit-lehden taitosta sekä intoa uudistaa lehteä. Tervetuloa mukaan Miina!

Nettisivuillamme on uudistettu pentuvälitys-osiota. Kaikki tutut asiat löytyvät hieman eritavalla jaoteltuina. Samalla myös aikuisvälityksen toimintatapa muuttuu. Jatkossa voi ilmoittautua kiinnostuneeksi aikuisen koiran omistajaksi aikuisvälityksen kautta. Ilmoitukset ovat voimassa puoli vuotta kerrallaan. Ilmoituksen jättäminen on jäsenille maksutonta ja muille maksaa 10 euroa.

Yhdistyksen oppaita aiotaan päivittää tulevan vuoden aikana. Päivityksessä muokataan oppaiden ilmettä yhtenäisiksi ja varmistetaan, että sisällöt ovat ajantasalla. Päivitetyt versiot julkaistaan viimeistään vuonna 2024. Päivitettävät oppaat ovat Pennunostajan opas, Pentuopas ja Rotumääritelmän tulkintaopas.

Vuoden 2023 rotumestaruudet agilityssa, tokossa ja noseworkissa järjestetään keväällä. Lue lisää järjestäjistä ja rotumestaruuksien ajankohdista.

Seuraavaa ShelttiExpoa on suunniteltu toteutettavaksi vuonna 2024 Hämeen shelttien järjestämän erikoisnäyttelyn yhteydessä. Tuu mukaan järjestämään upeaa ShelttiExpoa: tutustu yhdistyksen avoimiin tehtäviin täällä!

Vuosi 2024 on nykymuotoisen Shetlanninlammaskoirat ry:n juhlavuosi. Juhlavuodelle on suunnitteilla erilaisia tapahtumia. Juhlavuosi käynnistetään tämän vuoden Koiramessuilta 16.-17.12.2023. Osin myös juhlavuoteen liittyen päätettiin käynnistää uuden käsikirjan tekeminen vuosilta 2013-2022. Muistahan ShelttiShopin tarjous, jossa vanhat käsikirjat ovat myynnissä puoleen hintaan!

Vanhat tiedotteet

Valitse tiedote

Etsi sivulta