Agilityn ja rally-tokon SM-joukkuehaut 2024

SSSRY_40V_logo_etusivun_nosto

Elokuun puolella kilpaillaan agilityn ja rally-tokon suomenmestaruuksista.

Rally-tokon SM-kilpailut järjestetään Siilinjärvellä 17.-18.8.2024. Shetlanninlammaskoirien rally-tokon SM-edustusjoukkueeseen voit hakea mukaan 14.7. mennessä. Täytä lomake:  Haku Shetlanninlammaskoirat ry:n Rally-toko SM-joukkueeseen (google.com)

Rally-tokon SM-joukkueessa on oltava vähintään kolme koiraa: kaksi alemman luokan (ALO tai AVO) koiraa ja yksi ylemmän luokan (VOI tai MES) koira. Joukkueen jäsenten tulee olla Shetlanninlammaskoirat ry:n jäseniä. Yhdistys maksaa joukkueen osallistumismaksun.

Rally-tokon SM-kilpailuiden nettisivut: https://sites.google.com/view/rallytokosm2024/

Agilityn SM-kilpailut järjestetään Valkeakoskella 23.-25.8.8.2024. Shetlanninlammaskoirien agilityn SM-edustusjoukkueeseen voit hakea mukaan 31.7. mennessä. Täytä lomake: Haku Shetlanninlammaskoirat ry:n Agility SM-joukkueeseen (google.com)

Osallistuvilla koirilla tulee olla osallistumisoikeus ylimpään tasoluokkaan (3-luokka) sekä lajimuodossa agility että hyppy.

Lisenssiseuran kirjallisella luvalla jäsen voi edustaa toista SAGI:n jäsenseuraa. Edustussiirto on mahdollista rotujärjestön, rotuyhdistyksen tai rotukerhon joukkueeseen sen rotuisella koiralla, jota kyseinen jäsenyhdistys edustaa. Lisenssinhaltijan on myös oltava sen seuran jäsen, jonne hänen edustusoikeutensa siirretään joukkuekilpailun ajaksi.

Yhdistys maksaa joukkueiden osallistumismaksun sekä joukkueelle paidat, mutta muut kulut, kuten matkat ja mahdolliset majoitukset, ovat kilpailijoiden omalla vastuulla.

Vanhat tiedotteet

Valitse tiedote

Etsi sivulta