Hallitus tiedottaa 16.10.2022

shelttilogo

Sheltit-lehden päätoimittajaksi ei ole tullut hakemuksia, joten hallitus päätti nimittää päätoimittajaksi Santra Riston, joka on hoitanut tehtävää väliaikaisesti kesästä alkaen.

Yhdistyksen kustantamana jalostustoimikunnasta osallistuu pari henkilöä Kennelliiton järjestämälle syventävälle jalostuskurssille ja jalostusneuvojien peruskoulutukseen.

Vuoden 2025 erikoisnäyttely tullaan järjestämään poikkeuksellisesti Etelä-Suomessa Maailmanvoittajanäyttelyn yhteydessä. Normaalin kierron mukaan vuonna 2025 olisi Pohjois-Suomen Shelttien vuoro. Muistutuksena, että juhlavuoden 2024 erikoisnäyttely on Hämeen Shelttien vastuulla ja vuoden 2023 Savo-Karjalan Shelteillä (paikkana Kuopio ja ajankohta 1.4.2023, lisätietoa tulossa!).

ShelttiShoppiin ollaan toiveiden perusteella tilaamassa uusia tuotteita. Nyt kokouksessa lyötiin lukkoon ainakin kangaskassin ja makupalapussien tilaus. Edelleen voit jättää vinkkejä ja ideoita uusista tuotteista tällä lomakkeella.

Muistutuksena, että Shetlanninlammaskoirat ry tullaan myös tänä vuonna näkemään Helsingin Koiramessujen Rotutorilla 3.-4-12.2022. Ständillä tulee olemaan myynnissä ShelttiShopin tuotteet – mitä mainioin tilaisuus käydä ostamassa parhaat joululahjat! Jos olet kiinnostunut osallistumaan Rotutorille ja päivystämään yhdistyksen ständillä messuviikonlopun aikana, voit olla yhteydessä Peppiin: peppi.vi@hotmail.com

Hallituksen seuraava varsinainen kokous on to 10.11.2022. Kokouksessa käsiteltävät asiat tulee toimittaa yhdistyksen sihteerille sähköpostitse viimeistään 2.11.2022. Sihteerin sähköpostiosoite on sihteeri@shetlanninlammaskoirat.fi .

Vanhat tiedotteet

Valitse tiedote

Etsi sivulta