Hallitus tiedottaa 25.4.2023 kokouksesta

shelttilogo

Ykkösruusukkeiden luvattu toimitusaika toimittajalta yhdistyksen käsiin oli noin huhti-toukokuun vaihteessa. Valitettavasti ruusukkeet eivät kuitenkaan tulleet vielä toukokuun ensimmäisellä viikollakaan. Asiaa on selvitetty toimittajalta ja ruusukkeet on luvattu saapuvan yhdistykselle viikolla 20. Pahoittelemme viivästystä näiden toimittamisessa, mutta kun ne jäsensihteerille saapuvat, postitetaan ne kyllä mahdollisimman nopeasti.

Hallitus on käsitellyt vuosikokouksessa keskusteluun nostetun asian uusien kasvattajien jäsenyysajasta ennen kuin yhdistys puoltaa kasvattaja-anomusta. Hallitus on äänestänyt ajasta, joka kennelnimen hakijan tulee olla yhdistyksen jäsenenä, ja ajaksi päätettiin 18 kuukautta. Asiasta on tulossa lisätietoa tämän vuoden aikana ja vaatimus otetaan käyttöön 1.1.2024 alkaen saapuviin kennelnimianomuksiin.

Jalostustoimikunnassa on kevään aikana tapahtunut jäsenmuutoksia. Jalostustoimikunnasta on eronnut Kia Sormo ja hänen tilalleen on valittu Nataly Ylönen. Jalostustoimikunnan jäsenen lisäksi Nataly on lupautunut selvittämään ainakin kasvattaja-akatemian oppimisalustaa, jotta kasvattaja-akatemiaakin saadaan edistettyä. Lisää kasvattaja-akatemian tehtävistä sekä muista avoimista toimista voit lukea nettisivuiltamme klikkaamalla tästä.

Jalostustoimikunnan osalta tiedotetaan myös, että Kennelliitolle on lähetetty anomus geenitestien lisäämisestä KoiraNet-jalostustietojärjestelmään.

Uutta käsikirjaa vuosille 2013-2023 aletaan myös työstää. Tästä tulossa lisätietoa projektin edetessä.

Tutustuthan myös vuoden sheltti 2023 -kilpailuiden osin muuttuneisiin sääntöihin. Erityisesti agilitykilpailuiden sääntöjä päivitettiin vastaamaan muuttuneita lajisääntöjä. Uutena agilitysheltin ja agilitytulokkaan rinnalle tulee myös vuoden games-sheltti. Lue lisää säännöistä täältä.

Hallituksen seuraava kokous on tiistaina 23.5. Kokouksessa käsiteltävät asiat tulee toimittaa yhdistyksen sihteerille sähköpostitse viimeistään maanantaina 15.5.2023.

Vanhat tiedotteet

Valitse tiedote

Etsi sivulta