Hallitus tiedottaa 19.05.2020

Kuvaaja: Heidi Piiroinen

Koronapandemian aiheuttamien kokoontumisrajoitusten vuoksi ei uutta vuosikokousaikaa ole vielä päätetty. Seuraamme viranomaisten ohjeita ja toimimme niiden mukaisesti.

Hallituksen kokouksia ei ole pidetty helmikuun 2020 jälkeen. Kiireelliset asiat on hoidettu sähköpostiäänestyksinä, joita vuonna 2020 on tähän mennessä kertynyt yhteensä 38 kpl. Suurin osa niistä koskee kennelnimianomuksien puoltoa ja uusien jäsenien hyväksymistä.

Muita tärkeimpiä asioita ovat: Ykkösruusukehakemuksia lukuun ottamatta kaikki Shetlanninlammaskoirat ry:n järjestämät kilpailut perutaan vuodelta 2020. Syynä on koronapandemian aiheuttamat kokoontumisrajoitukset, joiden vuoksi kokeita, kilpailuja ja testejä on peruttu usean kuukauden ajalta. Peruminen koskee myös rotumestaruuskilpailuja.

Sheltit-lehden vt. päätoimittajaksi on valittu Jasmine Rautapuro.

Kennelliitto on ilmoittanut, että tekemämme aloite shetlanninlammaskoirien värikoodeista on nyt käsitelty. Jatkossa rekisteröinnissä käytettävissä olevat värit ovat: bi-merle, blue merle, musta tan merkein, mustavalkoinen, soopeli ja tricolour.

Vanhat tiedotteet

Valitse tiedote

Etsi sivulta