Hallitus tiedottaa 7.5.2022 kokouksesta

shelttilogo

Kokouksessa hyväksyttiin muutama uusi jäsen, jolloin yhdistyksen kokonaisjäsenmääräksi saatiin 1903 jäsentä. Tämän perusteella ukrainalaisille kasvattajille ja heidän koirilleen laitetaan FCI:n tilille 1903 euron lahjoitus.

Jalostustoimikunnan uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Elise Eskelinen. Hän on toiminut aiemmin jalostustoimikunnan sihteerinä. Paljon tsemppiä Eliselle uuteen toimenkuvaan!

Vapaaehtoisten jäsenten työstämä turkinhoito-opas etenee. Opas on päätetty julkaista sekä sähköisenä jäsensivuilla sekä painattaa siitä pieni vihkonen, jota voi tilata myöhemmin Shelttishopista edullisesti. Oppaat laitetaan tilaukseen ja julkaistaan, kunhan viimeistelyt on saatu valmiiksi.

Myös lajitoimikuntia yritetään tosissaan elvyttää. Hallituksessa on työn alla lajitoimikuntien tehtävien jakaminen pienempiin paloihin, ja toivomme löytävämme pienille paloille tekijöitä, jotta pystymme edistämään harrastusasioita yhdistyksessämme. Lajitoimikunnista ja niihin hakemisesta tiedotamme myöhemmin lisää, joten seuraathan tiedotusta.

Hallitus tarvitsee jäsenten apua! Vuoden sheltti -kilpailuiden voittajilla on kiertänyt albumeja, joihin on saanut tallettaa oman voittaneen koiransa tiedot. Osa Vuoden sheltti -albumeista on hukassa, joten jos muistat, että sinulta tällainen löytyy, niin olethan yhteydessä sihteeriin: sihteeri@shetlanninlammaskoirat.fi. Albumien sisällöt on tarkoitus myöhemmin skannata muistoiksi jäsensivuille, jotta entistä useampi pääsee tutustumaan menneiden vuosien voittajiin. Eli ilmianna albumisi, jotta saamme muistot tallennettua sähköiseen muotoon ja nähtäväksi myös tuleville shelttiharrastajille. Jos tiedät albumin asustelevan tuttusi luona, vinkkaathan myös hänelle. Jatkossa voittajien kuvia tullaan julkaisemaan jäsensivuilla.

Yhdistyksen juhlavuosi on lähestymässä, sillä vuonna 2024 yhdistys täyttää jo huimat 40 vuotta, ja hallitus alkaa jo hiljalleen suunnitella juhlavuotta. Juhlavuoden toimikunnan on tarkoitus aloittaa työnsä jo tänä kesänä, joten jos olet kiinnostunut osallistumaan juhlavuoden ideointiin ja tapahtumien järjestelyihin, niin olethan mahdollisimman pian yhteydessä sihteeriin: sihteeri@shetlanninlammaskoirat.fi.

Hallituksen seuraava kokous on ti 14.6.2022. Kokouksessa käsiteltävät asiat tulee toimittaa yhdistyksen sihteerille sähköpostitse viimeistään 6.6.2022. Sihteerin sähköpostiosoite on sihteeri@shetlanninlammaskoirat.fi

Vanhat tiedotteet

Valitse tiedote

Etsi sivulta