Hallitus tiedottaa 3.10. ja 12.10.2021 kokouksista

shelttilogo

Ykkösruusukkeet kuluvalta vuodelta ovat haettavissa. Tutustuthan ohjeisiin ykkösruusukkeet-sivulla. Kaikki ykkösruusuketiedot lähetetään yhdellä samalla lomakkeella, myös lehteen tuleva kuva ja kuitti maksusta. Älä lähetä mitään erikseen.

JTO:n päivittäminen etenee. Päivitetty JTO on nyt lähetetty ennakkotarkastukseen Kennelliittoon.

Lajivastaavia etsitään yhä, ja tarvittaessa tehtäviä organisoidaan myös hieman uusiksi. Lue lisää tehtävistä: Etsitään: lajivastaavia agilityyn, rally-tokoon, tokoon ja paimennukseen ja Etsitään: noseworkin lajivastaava. Tulevina viikkoina yhdistyksen somekanavilla järjestetään mahdollisuus esittää kysymyksiä lajivastaavien hommista.

Shetlanninlammaskoirat ry ja Sheltti-shop ovat mukana Messarin rotutorilla 18.-19.12.2021. Shelttishopista löydät viime hetken lahjat vaikka jouluksi!

Oletko huomannut shelttikannan täällä yhdistyksen nettisivuilla? Shelttikanta löytyy polusta: Jalostus > Terveys > Shelttikanta. Kantaan on tällä hetkellä koottu yhteen aiemmin erillisinä listauksina olleet, esimerkiksi kinner- ja silmäsairaudet. Shelttikannan käytöstä on tulossa sivuille ohjeita, ja myös kannan ulkonäköä selkeytetään lähiviikkoina. Jalostustoimikunta suunnittelee, miten shelttikantaa voidaan tulevaisuudessa kehittää lisää.

Näyttelyarvostelujen tallentaminen on yksi rotuyhdistyksen tehtävistä: paperiset versiot kirjoitetaan digitaaliseen muotoon. Näiden kirjoittamiseen tarvitaan useampia käsipareja. Jos sinulla on mahdollisuus osallistua näyttelyarvostelujen näpyttelyyn edes vähäsen, niin laitathan viestiä sihteerille sihteeri@shetlanninlammaskoirat.fi mahdollisimman pian.

Selvityksessä on myös jäsenportaalin rakentaminen uusituille nettisivuille. Jäsenportaalia voitaisiin hyödyntää esimerkiksi vanhojen yhdistyksen lehtien jakamiseen jäsenille.

Hallitus ja lehtitiimi kokoustivat viikolla 42 yhteistyön kehittämisen merkeissä.

Seuraavan vuosikokouksen ajankohta on 19.3.2022 klo 12. Kokouksen pääpaikka tulee olemaan Tampereella. Lisätietoa kokouksesta tulossa myöhemmin sekä seuraavassa Sheltit-lehdessä.

Vanhat tiedotteet

Valitse tiedote

Etsi sivulta