Joulukuun 2022 ajankohtaista yhdistyksessä

shelttilogo

Luentotallenne on jäsenten katsottavissa 14.12.2022 asti. Aiemmista tiedoista poiketen saimme tallenteen toteutumaan Shetlanninlammaskoirien populaatiogenetiikan -luennosta (luento pidetty 27.11.). Tallenne on Jäsensivut-osiossa kaikkien jäsenien katsottavissa keskiviikkoon 14.12. asti. Käyhän tutustumassa, ja jos tiedät, että toisella jäsenellä ei ole tiedoissaan sähköpostiosoitetta, informoithan myös häntä!

Lisätietoa jäsensivuille kirjautumisesta https://www.shetlanninlammaskoirat.fi/jasensivut/. Jos sähköpostiosoite puuttuu vielä omista tiedoista, kannattaa olla mahdollisimman pikaisesti yhteydessä jäsensihteeriin, esimerkiksi täyttämällä osoitteenmuutoslomakkeen, jos tunnuksia ei vielä ole. Tällöin saat myös jäsenmaksulaskun sähköpostiisi alkuvuonna 2023.

Shetlanninlammaskoirat ry on myös mukana tulevan viikonlopun Koiramessuilla Helsingissä. Tervetuloa moikkaamaan yhdistyksen ja Etelä-Suomen shelttien edustajia Rotutorille lauantaina ja sunnuntaina ständille 6m30 sekä tekemään parhaita joululahjaostoksia Shelttishopista! Shopissa on myytävänä myös täysin uusina tuotteina kangaskasseja, juomapulloja sekä makupalapusseja. Varsin toivottuna asiana Shelttishopissa voi nyt tapahtumapaikalla maksaa myös kortilla. Rotutori on avoinna la 3.12. ja su 4.12. klo 9.45-17.15.

Kasvattajia pyydämme täyttämään vuoden 2022 shelttipentueista pentuepalautelomakkeen. Vuosina 2020 ja 2021 pentuepalautelomake saatiin vain noin 10% pentueista ja nyt toivomme, että saisimme määrää kasvatettua reilusti. Pentuepalaute on myös yksi tärkeä työkalu, jolla seurataan rodun jalostuksen tilannetta. Pentuepalautelomakkeen ja vuosien 2020-2021 pentuepalautekoosteet löydät nettisivuiltamme: https://www.shetlanninlammaskoirat.fi/jalostus/kyselyt-ja-palautteet/

Sosiaalisen median käyttäjille on 1.12.2022 alkanut Facebookissa ja Instagramissa yhdistyksen joulukalenteri, jossa pääset muun muassa tutustumaan yhdistyksen aktiivisten toimijoiden shelttilaumoihin. Tule mukaan ja ota seurantaan sekä Facebook että Instagram!

Vanhat tiedotteet

Valitse tiedote

Etsi sivulta