Rally-tokon rotumestaruuden tulokset 2022

Rally-toko rotumestaruus 13.11.2022

Rally-tokon rotumestaruuksista kilpailtiin Lohjalla 13. marraskuuta Lohjan Kirsujen virallisten rally-toko kilpailuiden yhteydessä. Tuomarina toimi Jaana Karppinen. Kuvia ja kisatunnelmia löydät facebook-tapahtumasta.

Rotumestaruudesta kilpaili yhteensä 12 koirakkoa kaikissa tasoluokissa.

ALO-luokan rotumestari Peppi Vilén ja Karma (Vicway Feel My Love) ja toisena Tiina Pesonen ja Manu (Bumtsi Bum Perfect Timing).

AVO-luokan rotumestari Peppi Vilén ja Sulo (Kytökosken Elämänilo), toisena Mari Kivikoski ja Näpsä (Sprinttiina) ja kolmantena Peppi Vilén ja Onni (Kytökosken Erävoitto).

VOI-luokan rotumestari Hannu Kaksonen ja Saaga (Amarantes Zagara), toisena Tarja Hiissa ja Saana (Ahovirran Fiksu Fiona) ja kolmantena Aino Askala ja Ariel (Huisin Lucky Love).

MES-luokan rotumestari Olivia Byysing ja Ivy (Süzi-Dog’s Zin Zin To The Win), toisena Aino Askala ja Isla (Huisin Lucky Joy) ja kolmantena Jenni Jätinvuori ja Hulda (Huisin Adorable Miracle).

Onnea voittajille ja sijoittuneille! Tuotepalkinnot voittajille sponsoroi yhteistyökumppanimme Nutrolin ja Dagsmark Petfood Oy.

Vanhat tiedotteet

Valitse tiedote

Etsi sivulta