Hallitus tiedottaa 7.8.2023 kokouksesta

shelttilogo

Kesälomat alkaa monilla olla lomailtu, niin myös hallituksella. Elokuun kokouksessa hyväksyttiin koiratanssin rotumestaruussäännöt, joihin voit tutustua klikkaamalla tästä. Lisäksi hyväksyttiin koiratanssin rotumestaruus järjestettäväksi Lohjalla 22.10.2023 (Etelä-Suomen Sheltit). Muistathan myös rally-tokon rotumestaruudet Janakkalassa 25.11.2023 (Hämeen Sheltit).

Käsiteltiin alustavasti luonnos myös TOKOn rotumestaruuksien sääntömuutoksesta. Luonnoksesta pyydetään vielä kommentteja lajin harrastajilta ennen lopullista hyväksymistä. Rotuyhdistyksen hallitus haluaisi jatkossa palkita TOKOsta vain yhden rotumestarin niin, että mestaruudesta voivat kilpailla kaikki tasoluokat. Tätä varten on kirjoitettu seuraava sääntöehdotus eri luokkien pisteiden suhteuttamisesta toisiinsa. Sääntöehdotukseen pyydetään kommentteja jäseniltä 10.9. mennessä sähköpostitse toko@shetlanninlammaskoirat.fi / Peppi Vilén. Tutustu luonnokseen klikkaamalla tästä.

Käsikirjatoimikunta on myös kesän aikana aloittanut työskentelyn. Käsikirjatoimikuntaa vetää Kaija Törmäkangas, joten olethan yhteydessä häneen (kaija.tormakangas@gmail.com), jos sinulla on asiaa käsikirjaan liittyen.

Muistutamme myös käyttäytymisen jalostustarkastusten toimitsijakoulutuksesta. Nopeat ehtivät ilmoittaa kiinnostuksestaan koulutusta kohtaan vielä 1.9.2023. Lisätietoa koulutuksesta ja ennakkovaatimuksista löydät täältä. Olisi hyvä löytää koulutuksesta kiinnostuneita eri puolilta Suomea.

Seuraava hallituksen kokous on torstaina 21.9.2023.  Kokouksessa käsiteltävät asiat tulee toimittaa yhdistyksen sihteerille sähköpostitse sihteeri@shetlannilammaskoirat.fi viimeistään keskiviikkona 13.9.2023.

PS. Olethan huomannut myös jäsenille sähköpostitse lähetetyt tiedotteet? Viimeisimmässä on kiva etu kaikille jäsenille liittyen viimeisimpään sappiluentoon.

Vanhat tiedotteet

Valitse tiedote

Etsi sivulta