Kyselyt ja palautteet

Tälle sivulle on koottu erilaisia kyselyitä ja näiden palautteita.

Kyselyt

Joka sheltin terveyskysely

Kenelle: kaikki shetlanninlammaskoirat

UUSI terveyskysely (julkaistu joulukuussa 2022), joka on tarkoitettu kaikille shetlanninlammaskoirille. Terveyskyselyllä kartoitetaan Suomen shetlanninlammaskoirapopulaation terveydentilaa. Vastausten perusteella laaditaan säännölliset tilannekatsaukset ja -koosteet yhdistyksen kanavissa (Sheltit-lehti ja kotisivut).

Sappirakkokysely

Kenelle: shetlanninlammaskoirat, jotka käyneet sappiultrassa

UUSI sappirakkokysely (julkaistu joulukuussa 2022), jolla kartoitetaan shetlanninlammaskoirien sappirakkoterveyttä sapeltaan tutkittujen shetlanninlammaskoirien osalta. Vastausten perusteella laaditaan säännölliset tilannekatsaukset ja -koosteet yhdistyksen kanavissa (Sheltit-lehti ja kotisivut).

Kinnerkysely

Kenelle: shetlanninlammaskoirat, joilla ongelmia kintereen alueella

UUSI kinnervikakysely (julkaistu joulukuussa 2022), jonka avulla kerätään tietoa shetlanninlammaskoirien kinnerviasta. Vastausten perusteella laaditaan säännölliset tilannekatsaukset ja -koosteet yhdistyksen kanavissa (Sheltit-lehti ja kotisivut).

Pentuepalautelomake 2023 sekä siitä eteenpäin

Kenelle: kasvattajille, joilla syntynyt pentue vuonna 2023

Pentuepalautelomakkeen avulla kartoitetaan syntyneistä pentueista saatavia tietoja. Vastausten perusteella laaditaan säännölliset tilannekatsaukset ja -koosteet yhdistyksen kanavissa (Sheltit-lehti ja kotisivut). Käytä tätä uutta lomaketta, mikäli pentueesi on syntynyt vuonna 2023. Jos pentueesi on syntynyt vuonna 2022, käytä alempaa lomaketta.

Pentuepalautelomake 2022

Kenelle: kasvattajille, joilla syntynyt pentue vuonna 2022

Pentuepalautelomakkeen avulla kartoitetaan syntyneistä pentueista saatavia tietoja. Vastausten perusteella laaditaan säännölliset tilannekatsaukset ja -koosteet yhdistyksen kanavissa (Sheltit-lehti ja kotisivut). Vanha kyselylomake käytössä vielä vuonna 2022 syntyneille pentueille, mikäli pentueesi on syntynyt vuonna 2023, käytä ylläolevaa lomaketta.