Kotia vaihtavat sheltit

Tällä sivulla julkaistaan sekä aikuisten* uutta kotia etsivien shelttien tietoja että shelttiä etsivien perheiden tietoja.

Jos haluat ilmoittaa kotia etsivän sheltin tiedot, täytä tämä lomake. Uutta kotia etsivän koiran ilmoittajan tulee olla Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsen.

Jos haluat ilmoittaa itsesi/perheesi halukkaiksi aikuisen* sheltin omistajiksi, täytäthän tämän lomakkeen, niin hakijoiden tiedot julkaistaan tällä sivulla. Shelttiä etsivien kotien ilmoitukset pidetään esillä kerrallaan 6 kuukautta. Palvelu on yhdistyksen jäsenille ilmainen ja muille 10 euroa 6 kuukauden jaksolta.

*Aikuiseksi koiraksi luetaan tässä tapauksessa selkeästi luovutusikäistä vanhemmat koirat, eli esimerkiksi n. puolivuotiaat ja sitä vanhemmat koirat.Jos etsit shelttipentua, olethan yhteydessä suoraan sopivalta vaikuttaviin kasvattajiin. Jos sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen shelttipennut@gmail.com.

Sheltti vailla kotia 

(ilmoitus jätetty 18.11.2023)

FI JMVA Myhappiness And I Love You So

synt. 5.6.2022

Kaunis ikiliikkuja Ansa etsii loppuelämän kotia, mielellään kaveriksi toiselle koiralle tai ainoaksi, mutta ei laumaan. Ansalla luksoitui kinner, mikä on nyt hoidettu konservatiivisesti ja tulos on hyvä. Ansa ei siis sovellu jalostukseen eikä agilityyn. Yhteydenotot mielellään ensisijaisesti sähköpostin kautta.

Yhteystiedot

Nina Peltomaa

p. 050 544 8366

n.peltomaa@gmail.com