Kotia vaihtavat sheltit

Tällä sivulla julkaistaan sekä aikuisten* uutta kotia etsivien shelttien tietoja että shelttiä etsivien perheiden tietoja.

Jos haluat ilmoittaa kotia etsivän sheltin tiedot, täytä tämä lomake. Uutta kotia etsivän koiran ilmoittajan tulee olla Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsen.

Jos haluat ilmoittaa itsesi/perheesi halukkaiksi aikuisen* sheltin omistajiksi, täytäthän tämän lomakkeen, niin hakijoiden tiedot julkaistaan tällä sivulla. Shelttiä etsivien kotien ilmoitukset pidetään esillä kerrallaan 6 kuukautta. Palvelu on yhdistyksen jäsenille ilmainen ja muille 10 euroa 6 kuukauden jaksolta.

*Aikuiseksi koiraksi luetaan tässä tapauksessa selkeästi luovutusikäistä vanhemmat koirat, eli esimerkiksi n. puolivuotiaat ja sitä vanhemmat koirat.Jos etsit shelttipentua, olethan yhteydessä suoraan sopivalta vaikuttaviin kasvattajiin. Jos sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen shelttipennut@gmail.com.

Aikuinen kodinvaihtaja etsii kotia

Lemmikkipolun Tähtisumu

Arja Iivarinen

p. 040 579 3452

iivarinen.a4@gmail.com

 

Isokokoinen 5v uros soopeli, yksinään koirana aivan ihana koira. Perus jutut opetettu, uudessa kodissa ei muita koiria. Mieluiten maalle, missä saa olla vapaana!

 


 

Etsitään aikuista kodinvaihtajaa 

(ilmoitus jätetty 15.4.2023)

 

Olemme maaseudulla, meren rannalla, isolla aidatulla tontilla asuva pariskunta 60-v, ei olla enää työelämässä. Olemme 30 vuoden aikana jakaneet elämämme collieiden kanssa (7 kpl). Nyt vuosi ilman koiraa ja haluaisimme seuraksemme hieman pienemmän koiran. Myös hoitokoira mahdollinen.

Minkälaista arkea sheltti eläisi kanssanne?

Rauhallista ja vapaata elämää maaseudulla. Mutta myös autoilua ja matkustelua. Tyyliin aina mukana mihin mennäänkin. Isossa talossa tilaa mennä ja olla. Näköalat luontoon isoista, lattiaan asti olevista ikkunoista.

Mitä toivotte sheltiltänne?

Narttu, joka ei hermoile autoja, pyöriä yms. Pitäisi tulla satunnaisesti toimeen kiltin valkoisen paimenkoiran kanssa, joka ei siedä uroksia. On pojan koira ja 5 vuotias. Ihan nuorta koiraa emme ikämme vuoksi enää halua ottaa.

Yhteystiedot

mail@jaanasalo.fi

 


 

Etsitään aikuista kodinvaihtajaa 

(ilmoitus jätetty 24.4.2023)

 

Olemme juuri eläkkeelle jäänyt aktiivinen aviopari. Meidän Luca menehtyi yli vuosi sitten. Nyt menetyksestä on toivuttu ja huomattu, että elämä on turhaa ilman hupsua kaveria, shelttiä. Luca oli erittäin rakas ja hyvin koulutettu poika, joka oli sivun vallaton ja silti täysin tottelevainen. Meillä on ollut monia erirotuisia koiria. Sheltti rotuna on valloittanut meidät.

Minkälaista arkea sheltti eläisi kanssanne?

Perheenjäsen. Lenkkipolut lähes ovelta. Lenkkejä päivittäin. Siellä tiettyjä juttuja matkan varrella. Sinne saapuessa Luca jo tiesi, mitä seuraavaksi, jne. juttuja lenkkien varrella. Lenkki ei ollut vain lenkki, se oli myös yhteinen hassuttelutapahtuma. Rivitalo, jossa oma piha. Kaksi kerrosta, jonka portaisiin Luca riensi sanoilla ’pöllö pönttöön’ – palkinto ja monta muuta hauskaa juttua. Poika kulkee mukanamme aina arjessa kuin matkoillamme.
Koiralla oma lepopaikka, kun sitä tarvitsee.

Mitä toivotte sheltiltänne?

Uros, Iloinen, rohkea, ei arka, ehdottomasti terve (Lucalla kinner, mukoseele, cushing), Miel. trikki tai bluemerle (ei ehdoton). Poika tulee saaman meiltä palkitsevan koulutuksen osaavan, rakastavan ja aktiivisen kodin.

 

 

Yhteystiedot

Kirsi.haapalainen@gmail.com