Kotia vaihtavat sheltit

Tällä sivulla julkaistaan sekä aikuisten* uutta kotia etsivien shelttien tietoja että shelttiä etsivien perheiden tietoja.

Jos haluat ilmoittaa kotia etsivän sheltin tiedot, täytä tämä lomake. Uutta kotia etsivän koiran ilmoittajan tulee olla Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsen.

Jos haluat ilmoittaa itsesi/perheesi halukkaiksi aikuisen* sheltin omistajiksi, täytäthän tämän lomakkeen, niin hakijoiden tiedot julkaistaan tällä sivulla. Shelttiä etsivien kotien ilmoitukset pidetään esillä kerrallaan 6 kuukautta. Palvelu on yhdistyksen jäsenille ilmainen ja muille 10 euroa 6 kuukauden jaksolta.

*Aikuiseksi koiraksi luetaan tässä tapauksessa selkeästi luovutusikäistä vanhemmat koirat, eli esimerkiksi n. puolivuotiaat ja sitä vanhemmat koirat.Jos etsit shelttipentua, olethan yhteydessä suoraan sopivalta vaikuttaviin kasvattajiin. Jos sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen shelttipennut@gmail.com.

Sheltti vailla kotia

(ilmoitus jätetty 3.4.2024)

Jasmirin Beth

s. 2.5.2022

Meeri on pian 2 vuotta täyttävä narttu. Meeri on ihmisrakas, mutta ”hitaasti lämpeävä”: uusia asioita ja vieraita kohtaan on varautunut, jopa arka. Omaa perhettä kohtaan Meeri on mitä ihanin koira. Lempeä, sopeutuva ja innokas oppimaan uutta. 

Meerillä todettiin hiljattain nivelrikko molemmissa kyynärissä. Meeriä tämä ei ole vaivannut, mutta uuden perheen on hyvä tiedostaa asia ja huomioida se liikunnassa, ruokinnassa ja mahdollisissa harrastuksissa. Meerin kanssa tulee jossain vaiheessa käydä tarkemmissa ortopedin tutkimuksissa nivelrikkoon liittyen.

Meeri asuu tällä hetkellä maalla ja toiveenamme onkin, että myös uusi koti sijaitsisi maaseudulla, jossa Meeri saisi juosta välillä vapaana.

Meeri tulee toimeen kaiken ikäisten ihmisten kanssa. Meerillä ei ole kokemusta kissoista.

Yhteystiedot

Jenna Märsylä

p. 0409671002

jenna.marsyla@hotmail.fi

 


 

Sheltti vailla kotia

(ilmoitus jätetty 7.4.2024)

Kivivuoren Matleena

synt. 27.10.2023

Synnyinkodissa 5 kk:n ikään kasvanut ihanaluonteinen ja terve trikkityttö Frida etsii vastuuntuntoista kotia, missä pääsisi jatkamaan hyvin alkanutta kasvua ja kehitystä kohti aikuisuutta.
Ihanaa jos tyttö pääsisi harjoittelemaan uuden perheen kanssa myös erilaisia harrastuslajeja, koska nauttii suuresti ihmisen kanssa yhdessä työskentelystä ja harjoituksista ollen hyvin oppivainen.

Tiedustelut mielellään sähköpostilla tai puhelinviestinä.

Yhteystiedot

Tuula Räsänen

p. 050 491 9583

jamatura@hotmail.com

 


 

Etsitään shelttiä

(ilmoitus jätetty 6.1.2024)

Kahden saksanpaimenkoiran jälkeen tämä perhe kaipaa kotiinsa jälleen karvaista kaveria, mutta tällä kertaa pienikokoisempaa, monenlaiseen menoon soveltuvaa koko perheen koiraa. Perheeseen kuuluu vanhemmat sekä tokaluokkalainen tytär. Asumme Tampereella omakotitalossa. Vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiin ja tiedusteluihin.

Minkälaista arkea sheltti eläisi kanssanne?

Sheltti tulisi ennen kaikkea perheenjäseneksi. Siinä ohessa lenkkikaveriksi kävely- ja juoksulenkeille sekä lajitutustuttajaksi (esim. agi) omaksi ja tyttären iloksi ja harrastusmielessä. Koulutustaustaa löytyy palveluskoirapuolelta mutta nyt toivomme vähän rennompaa elämänmenoa.

Mitä toivotte sheltiltänne?

Toivomme tavallisen perheen menoon soveltuvaa nuorta koiraa. Näyttelyt eivät ole ykkösenä mielessä, joten värivirheet tai muut pienet (kuitenkin normaalin elämän mahdollistavat) puutteet eivät haittaa.

Yhteystiedot:

maria.puronurmi@gmail.com

Etsi sivulta