Jäseneksi

Näin liityt jäseneksi

1) Maksa jäsenmaksu yhdistyksen tilille:

Saaja: Shetlanninlammaskoirat ry

IBAN: FI66 1026 3000 4044 44
BIC: NDEAFIHH
Muista merkitä nimesi ja osoitteesi viestikenttään.

2) Lähetä tietosi

jäsensihteerille alla olevalla. Liitä mukaan maksukuitti maksetusta jäsenmaksusta.

3) Jäsenhakemuksesi käsitellään hallituksessa pikimmiten (sähköpostikokous)

• Varsinainen jäsen 30 €/vuosi
  • Perheenjäsen 5 € (ei sisällä lehteä, muista ilmoittaa varsinaisen jäsenen nimi)
  • Nuorisojäsen 8–17 v. 15 € (muista ilmoittaa syntymäaika)
  • Ainaisjäsen 300 €
  • Kasvattajan ilmoittamat jäsenet 10 € / pentu koko pentueen uudet omistajat liitettävä kerralla pentujen ollessa alle 4 kk ikäisiä (muista pyytää suostumus jäseneksi liittämiseen). Lisäksi palauta pentuepalautelomake.

Jäsenyysaika

Jäsenyysaika on kalenterivuosi, kuitenkin niin, että marraskuun 01. jälkeen liittynyt on automaattisesti seuraavan vuoden jäsen.

Sheltit-lehti postitetaan jäsenyysvuodelta takautuvasti varsinais-, nuoriso- ja ainaisjäsenmaksun maksaneille. Takautuva postitus astui voimaan 1.1.2017.

Jatkossa pentuejäsenmaksuun ei edelleenkään kuulu takautuvia lehtiä, mutta kasvattajalle tarjotaan mahdollisuus ostaa uusille pentuejäsenille nämä lehdet postimaksujen hinnalla (vain niin monta / lehti, kuin ilmoitetaan jäseniksi).

HUOM! Jos jäsen poistetaan maksamattoman jäsenmaksun vuoksi, pitää liittyä uutena jäsenenä.

Osoitteen, nimen ja yhteystietojen muutos

Osoitteen, nimen tai muiden yhteystietojen muutokset ilmoitetaan aina jäsensihteerille. Myös muutokset jäsenyydessä (eroamiset, perhejäsenten liittämiset ym.) ilmoitetaan jäsensihteerille. Ilmoitukset voit lähettää sähköpostilla, osoitteenmuutoskortilla tai tavallisella kirjeellä jäsensihteerille.

Jäsen ei saa uutta lehteä postissa kadonneen tilalle, jos hän on jättänyt osoitteenmuutosilmoituksen tekemättä yhdistyksen jäsensihteerille.

Edellisen vuoden ja sitä vanhempia lehtiä voi tilata Shelttishopista.

Jäsensihteerin yhteystiedot

jasensihteeri@shetlanninlammaskoirat.fi