Jäseneksi

Näin liityt jäseneksi

1) Maksa jäsenmaksu yhdistyksen tilille:

Saaja: Shetlanninlammaskoirat ry

IBAN: FI66 1026 3000 4044 44
BIC: NDEAFIHH
Muista merkitä nimesi ja osoitteesi viestikenttään.

2) Täytä alla oleva liittymislomake

Lähetä tietosi jäsensihteerille alla olevalla lomakkeella. Liitä mukaan maksukuitti maksetusta jäsenmaksusta.

3) Jäsenhakemuksesi käsitellään hallituksessa pikimmiten (sähköpostikokous)

• Varsinainen jäsen 30 €/vuosi
  • Perheenjäsen 5 € (ei sisällä lehteä, muista ilmoittaa varsinaisen jäsenen nimi)
  • Nuorisojäsen 8–17 v. 15 € (muista ilmoittaa syntymäaika)
  • Ainaisjäsen 300 €
  • Kasvattajan ilmoittamat jäsenet 10 € / pentu koko pentueen uudet omistajat liitettävä kerralla pentujen ollessa alle 4 kk ikäisiä (muista pyytää suostumus jäseneksi liittämiseen). Lisäksi täytä pentuepalautelomake.

Kasvattajan liittämät jäsenet

Oletko kasvattaja ja haluat lisätä uudet pennun omistajat jäseneksi? Kasvattajan liittämät jäsenet lisätään omalla lomakkeellaan tästä linkistä.

Liittymislomake

*-merkityt kohdat ovat pakollisia

Jäsenyysaika ja Sheltit-lehden postitus

Jäsenyysaika on kalenterivuosi. Sheltit-lehti postitetaan ensimmäiseltä jäsenyysvuodelta takautuvasti varsinais-, nuoriso- ja ainaisjäsenmaksun maksaneille. Takautuva postitus astui voimaan 1.1.2017.

Ensimmäinen jäsenyysvuosi määräytyy liittymisajankohdan mukaan seuraavasti:

• 1.1.-31.10 liittynyt = Ensimmäinen jäsenyysvuotesi on kuluva kalenterivuosi. Saat Sheltit-lehdet takautuvasti ja uusi jäsenlasku lähetetään sinulle seuraavan kalenterivuoden alussa.
  • 1.11-31.12. liittynyt = Ensimmäinen jäsenyysvuotesi on automaattisesti seuraava kalenterivuosi. Kuluvan vuoden Sheltit-lehtiä ei lähetetä sinulle takautuvasti.

Pentuejäsenmaksuun ei edelleenkään kuulu takautuvia lehtiä, mutta kasvattajalle tarjotaan mahdollisuus ostaa uusille pentuejäsenille nämä lehdet postimaksujen hinnalla (yhtä monta lehteä kuin ilmoitetaan uusia jäseniä).

HUOM! Jos jäsen poistetaan maksamattoman jäsenmaksun vuoksi, pitää liittyä uutena jäsenenä.

Osoitteen, nimen ja yhteystietojen muutos

Osoitteen, nimen tai muiden yhteystietojen muutokset ilmoitetaan aina jäsensihteerille. Myös muutokset jäsenyydessä (eroamiset, perhejäsenten liittämiset ym.) ilmoitetaan jäsensihteerille. Ilmoitukset voit lähettää sähköpostilla tai omalla lomakkeellaan.

Jäsen ei saa uutta lehteä postissa kadonneen tilalle, jos hän on jättänyt osoitteenmuutosilmoituksen tekemättä yhdistyksen jäsensihteerille.

Edellisen vuoden ja sitä vanhempia lehtiä voi tilata Shelttishopista.

Jäsensihteerin yhteystiedot

jaana.karonen@pp.inet.fi