Hallitus tiedottaa 12.9.2021

shelttilogo

Vuoden näyttelykilpailuissa ei huomioida RYP- ja BIS-sijoitusten pisteitä, jotta taataan tasa-arvoinen kilpailuun osallistuminen. Osassa näyttelyitä ei ole vallitsevan epidemiatilanteen johdosta järjestetty ollenkaan ryhmä- ja BIS-kilpailuja. Lue lisää kilpailuista

Erikoisnäyttelyn järjestämisvuoro on vuonna 2022 Lännen Shelteillä, ja nyt on vahvistunut, että vuoden 2023 erikoisnäyttelyn järjestää Savo-Karjalan Sheltit Itä-Suomessa. Lisätietoa näyttelystä luvassa myöhemmin.

Toimintaohjeisiin on myös tarkennettu linjausta siitä, kenen koirat erikoisnäyttelyyn saa osallistua. Erikoisnäyttelyiden järjestämiseen tarvitaan paljon osallistujia rodun harrastajista. Näyttelyjärjestäjien saamiseksi ja siten erikoisnäyttelyiden järjestämisen turvaamiseksi on yhdistys linjannut, että näyttelytoimikunnasta ainoastaan ne henkilöt, jotka ovat millään tavalla tuomareiden kanssa tekemisissä ennen kyseisen näyttelyn kehien alkamista, ovat estyneitä ilmoittamaan omia koiriaan ( =samassa taloudessa asuvat ) tai esittämään ( =mitään koiria ) kyseisessä näyttelyssä. Lisäksi on huomioitava Kennelliiton ohjeet näyttelyjärjestäjille.

Shelttishopin vetovastuu on nyt täysin vaihtunut. Shoppiin myös pyritään ideoimaan uusia tuotteita – olisiko sinulle ideoita tuotteista, joita voitaisiin tilata isompia eriä myyntiin? Voit lähettää ideasi Johannalle osoitteeseen shop@shetlanninlammaskoirat.fi.

Shopin lisäksi myös yhdistyksen muita varastoja ja arkistoja järjestellään. Järjestelyllä pyritään minimoimaan yhdistykselle koituvia varastointikuluja sekä saattamaan eteenpäin esimerkiksi näyttelyarvostelujen digitaaliseen muotoon kirjaamista, jotta arkistoitavan materiaalin määrää saataisiin myös vähennettyä.

Innokkaita lajivastaavia ei ole toistaiseksi ilmoittautunut. Olisitko sinä kiinnostunut kehittämään oman lajisi toimintaa rotuyhdistyksessä? Lue lisää

Vuosikokoukselle tehdään esitys varsinaisten jäsenten liittymismaksun lisäämisestä. Liittymismaksu ei koskisi perhe- ja nuorisojäseniä tai kasvattajan liittämiä jäseniä.

Seuraavan vuosikokouksen ajankohdaksi päätettiin 19.3.2022. Lisätietoa kokouksesta kerrotaan Sheltit-lehdessä 4/2021 sekä täällä nettisivuilla lähempänä kokousajankohtaa.

Seuraava hallituksen kokous pidetään sunnuntaina 3.10.2021 ja mahdolliset asiat tähän kokoukseen tulee toimittaa sihteerille viikkoa ennen kokousta, eli sunnuntaihin 26.9. mennessä.

————

Alla vielä lyhyt kooste kesäkuun kokouksen sisällöstä, josta jäi tiedote julkaisematta. Alla asiat, joista ei ole erikseen vielä tiedotettu:

  • Kotisivuille on lisätty tapahtumakalenteri. Kalenteriin kootaan yhdistyksen tapahtumat ja ala-osastojen ns. isommat tapahtumat
  • Osoitteenmuutoksille on luotu nettisivuille oma lomake
  • Nettisivuille on myös listattu jäsenedut

Vanhat tiedotteet

Valitse tiedote

Etsi sivulta