Hallitus tiedottaa 14.6.2022 kokouksesta

shelttilogo

Oletko jo tutustunut jäsensivuihimme? Nyt olisi hyvä hetki, sillä lehtiarkistoa on jälleen täydennetty. Arkistossa riittää luettavaa jo moneksi kesälomapäiväksi, joten kirjautuminen jäsensivuille kannattaa.

Vuoden Sheltti -voittajien kiertäviä kansioita on yhä matkan päällä. Jos muistat, että tällainen on päätynyt haltuusi viime vuosina, toimitathan kiertävän kansion sihteerillemme. Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse.

Lajitoimikuntia on tarkasteltu hallituksessa tarkemmin. Lajitoimikunnista on tulossa erillinen tiedote. Lajitoimikuntia koottaessa päätettiin myös hallituksen voimin koota edustusjoukkueet agilityn, rally-tokon ja tokon SM-kilpailuihin. Edustusjoukkueiden kokoamisesta tiedotetaan lisää lähempänä kunkin lajin SM-kilpailuja.

Yhdistysaktiiveille tarkoitetun Sheltti-Expon suunnittelu syksylle on käynnistynyt. Sheltti-Expoon suunnitellaan osallistumismahdollisuutta myös kaikille halukkaille jäsenille.

Yhdistys kunnioittaa edesmenneen pitkäaikaisen toiminnantarkastajamme Riitta Oksmanin muistoa. Surunvalitteluadressi on toimitettu omaisille kiitoksena Riitan tekemästä vapaaehtoistyöstä.

Hallituksen seuraava kokous on pienen kesätauon jälkeen su 14.8.2022. Kokouksessa käsiteltävät asiat tulee toimittaa yhdistyksen sihteerille sähköpostitse viimeistään 7.8.2022. Sihteerin sähköpostiosoite on sihteeri@shetlanninlammaskoirat.fi

Vanhat tiedotteet

Valitse tiedote

Etsi sivulta