Hallitus tiedottaa 15.1.2022 kokouksesta

shelttilogo

Vuoden sheltti -kilpailujen tulokset julkaistaan perinteiseen tapaan vuosikokouksessa 19.3.2022. Tämän jälkeen voittajilla on kuukausi aikaa toimittaa kuvat lehteen 2/2022.

Myös agilityliiton ylimääräinen vuosikokous järjestettiin la 15.1.2022. Kokouksessa oli jälleen yhdistyksen edustaja paikalla. Lisätietoa kokouksesta voit lukea Agilityliiton sivuilta.

Lajitoimikuntiin ei ole saatu kiinnostuneiden yhteydenottoja. Ennakkotietona näin vuoden alussa ilmoitettakoon, että yhdistyksen lajitoimintaa tullaan toistaseksi supistamaan, kunnes tekijöitä löytyy. Näillä näkymin vuonna 2022 järjestetään ainoastaan ykkösruusuke- ja vuoden sheltti -kilpailut tällä hetkellä voimassaolevilla säännöillä. Hallituksella ei ole valitettavasti resursseja esimerkiksi järjestää rotumestaruuksia, pitää kilpailusääntöjä ajantasalla, koostaa SM-kilpailuihin joukkueita tai julkaista lajeihin liittyviä juttuja Sheltit-lehdessä säännöllisesti ilman muita vapaaehtoisia toimihenkilöitä. Lajitoimikuntiin voi yhä ilmoittautua, ja tilannetta tarkastellaan uudelleen, jos tekijöitä edes johonkin tehtäviin löytyy mainituissa lajeissa. Yhdistys kaipaa kipeästi lisäkäsiä, ja just sä voisit auttaa!

UUTTA TULOSSA! Helmikuun aikana pyrimme saamaan nettisivuille vain jäsentemme käyttöön tarkoitetun osion, jossa on kaikille rodun parissa toimiville aivan huikeita uusia jäsenetuja. Jäsenten extranetiin tuodaan jäsenten luettavaksi muun muassa:
– Vanhoja yhdistyksen julkaisuja, aina 1970-luvulta alkaen. Myöhemmin lisätään myös uusia lehtiä, mutta aloitetaan historian syövereistä.
– Puhtaaksikirjoitettuja näyttelyarvosteluja menneiltä vuosilta. Näyttelyarvosteluja lisätään näkyville sitä mukaa, kun uusia saadaan kirjoitettua. Jos haluat osallistua tähän työhön, ilmoittauduthan sihteerille sihteeri(a)shetlanninlammaskoirat.fi ja kerrot yhteystietojesi lisäksi minkä verran ja millä aikataululla ehtisit arvosteluja kirjoittamaan. Tarvitset gmail-tunnuksen valmiiden tiedostojen jakamiseen.
– Shelttishopista tilaaminen on jäsensivujen julkaisun jälkeen mahdollista vain kirjautuneille käyttäjille.

Jos sait jäsenlaskun paperisena ihan tässä viime viikkoina, niin nyt olisi vihdoin hyvä hetki lisätä omiin tietoihin sähköpostiosoite. Sen lisäksi, että tulevien vuosien jäsenmaksulaskut toimitetaan sinulle sähköisesti ympäristöä säästäen, käytetään jäsentiedoissa olevaa sähköpostia tuleville jäsensivuille rekisteröitymiseen. Sähköpostiosoite pitää löytyä omista tiedoista ennen kuin jäsensivuja pääsee käyttämään. Jos siis haluat nuo tunnukset käyttöösi heti jäsensivujen julkaisun jälkeen, käythän täyttämässä osoitteenmuutoslomakkeen tammikuun aikana. Käyttäjätunnuksien käyttöönotosta lähetetään lisätietoa sähköpostitse, kun se on ajankohtaista. Jos sait jäsenmaksulaskun sähköpostitse, on asia osaltasi kunnossa ja voit jäädä odottamaan tarkempaa tiedotusta jäsensivujen käyttöönotosta.

Muistathan myös Shelttishopin, johon viime vuoden lopulla lisättiin runsaasti uusia tuotteita.

Hallituksen seuraava kokous järjestetään 6.2.2022. Hallituksen käsiteltäväksi tulee toimittaa materiaali sihteerille viikkoa aiemmin, eli 30.1.2022 mennessä.

Vanhat tiedotteet

Valitse tiedote

Etsi sivulta