Hallitus tiedottaa 2.4.2024 kokouksesta

SSSRY_40V_logo_etusivun_nosto

Jäsenille huomioitavaa, että 1.1.2025 alkaen peritään paperilaskuina lähetetyistä jäsenmaksuista 5 euron kuluveloitus. Ilmoitathan voimassa olevan sähköpostiosoitteesi, jos olet saanut jäsenmaksulaskun paperisena tämän vuoden tammikuussa, etkä halua jatkossa maksaa paperilaskutuslisää. Tästä pääset osoitteenmuutoslomakkeelle, jolla voit päivittää tietoihisi uuden sähköpostiosoitteen. Sähköpostiosoite tulee löytyä jäsenen tiedoista vuoden 2024 aikana, jotta tammikuun 2025 alussa lähetettävä jäsenmaksulasku lähtee sähköpostitse.

Yhdistyksen jäsenmäärä on tällä hetkellä 1985, mutta todennäköisesti pienenee, kun loppukevään aikana erotetaan ne jäsenet, jotka eivät ole muistutuksesta huolimatta maksaneet jäsenmaksuaan kuluvalta vuodelta. Olethan maksanut oman jäsenmaksusi? Tiesithän, että voit tarkistaa jäsenmaksusi tilanteen, kun kirjaudut jäsensivuillemme. Jos kirjautumisen jälkeen jäät tarkastelemaan omia jäsentietojasi, näet Laskut-välilehdeltä jäsenmaksulaskun tilanteen. Jäsenmaksun maksaneille jäsenille kolahtaa kesäkuussa postilaatikkoon Sheltit-lehti 2/24.

Oletko muistanut vierailla ShelttiShopissa? Valikoimaan on jälleen lisätty uusia shelttimäisiä tuotteita, kuten tuubihuivi, pellavapyyhe ja lasinaluset. Myös aiemmin loppuunmyytyjä tarjottimia, pannunalusia ja leikkuulautaa on juuri saapumassa uusi isompi erä. Voit siis myös tilata näitä, jos jäit aiemmin paitsi. Tai olisiko shelttikuvioinen essu aika komea tulevan kesän grillaushetkiin? Kesän näyttelyretkille voit napata vaikkapa upeimman numerolapunpidikkeen, koiran väreihin sopivan näyttelyhihnan ja koirakon väreihin sopivan namipussukan!

Kennelliitto haastoi rotujärjestöt ja -yhdistykset mukaan kertomaan oman rodun terveyden ja hyvinvoinnin konkreettisesta edistämisestä. Haasteessa pitää koota yhteen hakemukseen tiedot, miten rodun parissa on tuotu JTO käytäntöön. Parhaat yhdistykset palkitaan Koiranpäivänä 24.4.2024. Shetlanninlammaskoirat ry osallistuu haasteeseen, sillä Kennelliiton haaste on meille myös mainio paikka tuoda esiin aktiivisen yhdistyksen työtä ja vielä juhlavuotemme 2024 aikana. Lue lisää Kennelliiton sivuilta.

Seuraava hallituksen kokous on tiistaina 23.4.2024. Kokouksessa käsiteltävät asiat tulee toimittaa yhdistyksen sihteerille sähköpostitse sihteeri@shetlanninlammaskoirat.fi viimeistään lauantaina 13.4.2024.

Vanhat tiedotteet

Valitse tiedote

Etsi sivulta