Tule mukaan ShelttiExpoon!

shelttilogo

Kaikkien aikojen ensimmäinen ShelttiExpo järjestetään, koska yhdistyksenä haluamme muistaa aktiivisia toimihenkilöitämme edes jollakin tavalla ja tarjota samalla mahdollisuuden näin etäkokousten aikana tutustua muihin yhdistyksen aktiiveihin. ShelttiExpoon on myynnissä myös 20 paikkaa, joihin ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet, paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksen perusteella.

ShelttiExpo järjestetään lauantaina 10.9.2022. Päivällä on luento-, keskustelu- ja kehitystoimintaa, kun taas ilta vietetään vapaamuotoisemmin toisiimme tutustuen. Puitteet ShelttiExpoon tarjoaa Aikon Kartano Keski-Suomessa Viitasaarella. Yhdistyksen toimihenkilöille päiväohjelma on ilmainen, mutta illan ruokailut ja mahdollinen majoitus aamupaloineen pitää maksaa itse. Muille osallistujille päiväohjelma kustantaa 30 euroa (alaosastojen aktiiviset toimijat voivat olla yhteydessä omaan alaosastoonsa). Koirat voi ottaa mukaan ShelttiExpo-päivään ja majoitukseen, mutta päivän ohjelman ja illallisen ruokailutilaan koiria ei saa tuoda.

Tämän tiedotteen kanssa saman sisältöinen kutsu lähetetään samaan aikaan kaikille yhdistyksen jäsenille, joilla on sähköpostiosoite jäsentiedoissa. Lehteen tiedote ei valitettavasti tällä aikataululla ehtinyt, joten jos tiedät jonkun kiinnostuneen olevan ilman sähköpostiosoitetta, kerrothan tästä nettisivujen tiedotteesta hänelle. Pahoittelut lyhyestä varoitus- ja ilmoittautumisajasta kaikille kiinnostuneille jäsenille! Suunnittelu haluttiin kuitenkin vielä aloittaa tälle syksylle, ja seuraava ShelttiExpo tullaan järjestämään pidemmällä varoitusajalla, jotta mahdollisimman monella on mahdollisuus osallistua viimeistään silloin.

Lisätietoja maksuista ja ilmoittautumisen yksityiskohdat lomakkeella. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 21.8.2022, mutta jos olet kiinnostunut ja päivä sopii kalenteriin, niin kannattaa ilmoittautua heti. Tätä tiedotetta päivitetään, kun osallistujamäärä on täynnä.

Tiivistettynä:

  • Aika: la 10.9.2022 klo 10-17
  • Paikka: Aikon Kartano, Muikunlahdentie 165, 44500 Viitasaari
  • Päiväohjelman hinta: 30 e / jäsen TAI 20 e / alaosaston aktiivi TAI 0 e / pääyhdistyksen toimihenkilö
  • Iltaohjelma, majoittuminen ja aamiainen omakustanteisesti

Alustava ohjelma

  • klo 10 aamupala / tervetulosanat ja osallistujien lyhyet esittelyt + tutustuminen yhdistyksen toimintatapaohjeeseen
  • klo 10.45 Sheltin käyttäytyminen ja persoonallisuus, Heli Väätäjä
  • klo 12.15 lounas + koirien ulkoilutus
  • klo 13.15 ideapajat
  • klo 15 päiväkahvit + toimikuntien tehotunti (tarvittaessa)
  • klo 16 shelttimäistä puuhaa säävarauksella

Lisäksi omakustanteinen illanvietto klo 19 eteenpäin (35 euroa/osallistuja).

Varaa tarvittaessa majoitus: https://www.aikonkartano.fi/majoitus-ja-camping sähköpostitse osoitteesta info@aikonkartano.fi. Majoittujille tarjolla sunnuntaina aamiainen omakustanteisesti (8 e/hlö), jos aamiaiselle osallistujia on riittävästi.

Ilmoittaudu mukaan heti, tai jos paikkoja riittää, niin viimeistään 21.8. mennessä: https://forms.gle/mgJD1TFUCG8sTU3S6

Lämpimästi tervetuloa mukaan tutustumaan oman rotuyhdistyksesi toimihenkilöihin ja saamaan tietoa yhdistyksen toiminnasta sekä osallistumaan toiminnan kehittämiseen! Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja ShelttiExposta puheenjohtajalta: pj@shetlanninlammaskoirat.fi

Vanhat tiedotteet

Valitse tiedote

Etsi sivulta