Hallitus tiedottaa 14.8.2022

shelttilogo

Kesälomien aikana saimme yhdistykselle yhden uuden lajivastaavan. Aino Askala aloittaa noseworkin lajitoimikunnassa ensimmäisenä noseworkin lajivastaavana. Lämpimästi tervetuloa mukaan yhdistystoimintaan Aino! Lue lisää uusista lajitoimikunnista ja hae mukaan.

Suomen agilityliiton syyskokoukseen 19.11.2022 yhdistystä lähtee edustamaan Peppi Vilen.

Aiemmin hyväksyttyjen agilityn sääntömuutosten vuoksi myös omassa yhdistyksessä pitää tehdä muutoksia. Sääntömuutokset ovat niin olennaisia, että agilityn Vuoden sheltti -kilpailuja ei pystytä järjestämään tämänhetkisillä säännöillä eikä ykkösruusukkeita jakamaan nykyisillä kriteereillä vuonna 2023. Vuoden 2022 kilpailut järjestetään ja ykkösruusukkeet jaetaan tutuilla säännöillä. Syksyn aikana tullaan järjestämään agilitytyöpaja, jossa kootaan ehdotus yhdistyksen uusiksi agilityn Vuoden Sheltti-kilpailuiden säännöiksi ja ykkösruusukkeen kriteereiksi. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, seuraathan yhdistyksen tiedotusta hieman myöhemmin!

Turkinhoito-opas on nyt julkaistu. Opas on jäsenten ostettavissa painettuna versiona ShelttiShopissa (1 €/kpl) ja jäsensivujen materiaalipankissa luettavissa. Olisiko turkinhoito-opas kätevä apu oman koiran hoitamiseen tai kasvattajille kiva lisä laitettavaksi pentupakettiin? Käy tutustumassa oppaaseen kirjautumalla jäsensivuille ja tilaa omasi! Yhdistys kiittää aktiivisia jäseniä, jotka mahdollistivat oppaan julkaisun.

Yhdistys on mukana 3.-4.12.2022 järjestettävien Koiramessujen rotutorilla. Ständiltä löydät ainakin ShelttiShopin tuotteet. Jos olet kiinnostunut osallistumaan Rotutorille ja päivystämään yhdistyksen ständillä Koiramessuviikonloppuna, olethan yhteydessä Peppiin: peppi.vi@hotmail.com

Hallituksen seuraava kokous on ti 30.8.2022. Kokouksessa käsiteltävät asiat tulee toimittaa yhdistyksen sihteerille sähköpostitse viimeistään 23.8.2022. Sihteerin sähköpostiosoite on sihteeri@shetlanninlammaskoirat.fi

Vanhat tiedotteet

Valitse tiedote

Etsi sivulta