Jäsensivut

Huom! Rekisteröitymissähköpostit on lähetetty 20.3.2022 vanhoille jäsenille, jotka ovat ilmoittaneet jäsentietoihinsa sähköpostiosoitteensa!

Rekisteröitymisohjeita

Kirjautuminen ensimmäisellä kerralla

Jokaiselle jäsenelle, joka on ilmoittanut yhdistykselle sähköpostiosoitteensa, on lähetetty 20.3.2022 sähköposti, joka sisältää aktivointilinkin. Sen avulla pääset rekisteröitymään ja luomaan tunnukset jäsensivuille. Viestin lähettäjänä on notifications@passwd.floapps.com.

Sähköpostiviestissä oleva aktivointilinkki on voimassa 10 vuorokautta. Käy aktivoimassa käyttäjätilisi tänä aikana klikkaamalla viestissä olevaa aktivointilinkkiä.  Aktivoitua käyttäjätilisi ja luotuasi salasanan pääset kirjautumaan jäsensivuille.

Jos et ole ilmoittanut yhdistykselle sähköpostiosoitettasi, tee se täällä ja odota jäsensihteerin sinulle toimittamaa aktivointilinkkiä (saapuu muutaman päivän päästä osoitteesta notifications@passwd.floapps.com).

Kirjautuminen jatkossa

Kun olet aktivoinut tilisi ja luonut itsellesi salasanan (ohjeet kohdassa Kirjautuminen ensimmäisellä kerralla), pääset jatkossa jäsensivuille näin:

  1. Kirjaudu sisään -painike ohjaa sinut ensin jäsenrekisteriimme (Flomembers), jossa jäsenyytesi voimassaolo tarkistetaan.
  2. Syötä sivustolle sähköpostiosoitteesi ja luomasi salasana. Klikkaa sen jälkeen ”Kirjaudu”.
  3. Sivusto kysyy Haluatko siirtyä kohteeseen Extranet vai muokata henkilökohtaisia tietojasi? Valitsemalla ”Extranet” ohjaudut takaisin kotisivuille ja pääset selaamaan jäsenille tarkoitettuja sisältöjä.

[Jos klikkaat ”Muokkaa omia tietoja” pääset todellisuudessa vain tarkastelemaan omia jäsenrekisteriin tallennettuja tietojasi. Jos huomaat, että jokin tieto on väärin, voit pyytää niiden korjausta täyttämällä osoitteenmuutoslomakkeen. Huom! Tiedot eivät päivity välittömästi, vaan jäsensihteeri päivittää ne manuaalisesti. Pääset tietojen tarkistelun jälkeen takaisin jäsensivuille klikkaamalla yläreunasta (puhelimella ja tabletilla menu-valikosta) Extranet -linkkiä.]

  1. Kirjautumalla ulos näiltä sivuilta kirjaudut ulos vain jäsensivuilta. Jäsenrekisteristä uloskirjautuminen tapahtuu automaattisesti aikakatkaisulla. Tämän vuoksi mahdollisen uudelleenkirjautumisen yhteydessä saatat siirtyä suoraan jäsentietoihisi, jolloin voit valita ylävalikosta ”Extranet”. Mikäli käytät julkista tietokonetta, suosittelemme selaushistorian tyhjentämistä käytön jälkeen.

Ehtikö aktivointilinkkisi vanhentua?

Saat tilattua uuden linkin klikkaamalla unohtunutta salasanaa kirjautumissivulla. Asettamalla käyttäjätiliisi salasanan, saat tilisi käyttöön. Käyttäjätunnuksena toimii automaattisesti yhdistykselle ilmoittamasi sähköpostiosoite.

Tarvitsetko apua tai etkö saanut aktivointilinkkiä?

Jos tiedät, ettei sinun jäsentiedoistasi löydy toimivaa sähköpostiosoitetta, täytä osoitteenmuutoslomake. Sähköpostiisi toimitetaan lähipäivien aikana aktivointilinkki, mutta muista tarkistaa myös roskapostikansio, jos viestiä ei näy muutaman päivän kuluessa.

Jos et löydä aktivointilinkkiä, vaikka saat yhdistykseltä sähköposteja ja jäsenlaskut sähköisenä, laita viestiä jasensihteeri@shetlanninlammaskoirat.fi.

Jos ohjeissa on jotakin epäselvää, tai rekisteröinti ei muutoin onnistu, vaikka sait aktivointilinkin, ole yhteydessä kotisivut@shetlanninlammaskoirat.fi.

Etsi sivulta