Workshop 15.6.2023 klo 18-20: erkkarin 2023 läpikäynti

shelttilogo

Shetlanninlammaskoirien erikoisnäyttely järjestettiin 1.4.2023 Kuopiossa ja siihen osallistui noin 200 shelttiä. Workshopissa on tarkoitus käydä muutamien teemojen mukaisesti erikoisnäyttelyn arvosteluja läpi ja koota tärkeimpiä pointteja ko. asioista ylös.

Workshop on avoinna kaikille asiasta kiinnostuneille jäsenillemme, niin kasvattajille kuin kaikille muillekin. Workshop järjestetään Teamsissa. Voit osallistua myös puhelimen kautta, mutta varsinaisen teams-yhteyden lisäksi voisi olla hyvä, että sinulla on saatavilla myös tietokone tai ainakin tabletti. Pelkän älypuhelimen kautta osallistuminenkin on mahdollista, mutta ehkä hieman hankalampaa.

Mukaan ilmoittautuneille toimitetaan lähempänä tilaisuutta lisätiedot ja osallistumislinkki. Workshopin osallistujat tullaan alustavan suunnitelman mukaisesti jakamaan osaksi tilaisuutta pienryhmiin, joissa toivotaan kaikkien osallistuvan aktiivisesti ryhmän teeman läpikäyntiin.

Kysy tarvittaessa lisätietoa: some@shetlanninlammaskoirat.fi

Ilmoittaudu mukaan käymään asioita läpi viimeistään pe 9.6. ja mahdollisesti myös oppimaan jotakin uutta rodusta: https://forms.gle/bt4hb6wXzPCzg8C78

Vanhat tiedotteet

Valitse tiedote

Etsi sivulta