Shelttishop

Shopin ajankohtaiset tuotteet!

Parhaita ideoita sekä lahjaksi, että omaan käyttöön: Onko kesäsauna jo viimeistelty shelttisaunamittarilla? Kesäkeittiöön sopii myös essu shelttipainatuksella ja tiskirätti tai pellavapyyhe upealla kesäisellä shelttikuosilla. Puuvillatrikoosta teet koko perheelle upeimmat kesäpaidat! Saksipussissa puolestaan pidät sakset siististi tallessa ja pakkaat turvallisesti vaikka mukaan reissuun. Samalla kannattaa hommata myös jokaiselle sheltille omanväriset passinkannet, niin kunkin koiran passi on helppo erottaa.

Shelttishop

Shelttishop on Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsenille tarkoitettu myyntikanava. Shelttishopissa on myynnissä tällä sivulla mainitut tuotteet, joiden tilauslomake löytyy kirjautumalla jäsensivuille. Näiden varsinaisten tuotteiden lisäksi Shelttishopista saat sähköpostitse tilattua myös vanhoja lehtiä. Vanhat lehdet toimitetaan jäsenille postimaksujen hinnalla.

Löydät Shelttishopin myös isommista tapahtumistamme, kuten erikoisnäyttelystämme sekä joulukuussa Koiramessujen Rotutorilta Shetlanninlammaskoirat ry:n ständiltä. Tapahtumista voit noutaa tilauksesi ilman toimituskuluja.

Vinkki: Jos käytät mobiililaitetta, saat tarkemmat tuotetiedot esiin, kun pidät sormea kuvan päällä lyhyen hetken, mutta niin, ettei kuva aukea koko ruudun kokoiseksi. Tietokoneella voit viedä hiiren kuvan päälle.

Myytävät tuotteet

!! Shelttishopista voivat tilata tuotteita vain Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsenet. Tilaus tapahtuu jäsensivujen kautta, joten kirjauduthan jäsensivuille ja teet tilauksen sieltä !!

Etsi sivulta