Juhlavuoden tapahtumat

Shetlanninlammaskoirat – Shetland Sheepdog ry täyttää vuonna 2024 pyöreät 40 vuotta. Yhdistyksen juhlavuotta juhlitaan vuoden aikana eri tavoin. Juhlavuosi tulee näkymään lehden, nettisivujen ja sosiaalisen median lisäksi yhdistyksen tapahtumissa sekä ShelttiShopissa.

Juhlavuoden teema on Sheltistä on moneksi – monipuolinen sheltti.

Tutustu tiedotteeseen 12/2023: Lähtölaukaus juhlavuoteen

Shelttien osaston Koiramessujen rotutorilta löydät paikasta 6k30. Rotutorilla on kattavasti esillä shelttien juhlavuoden uusi ilme sekä upeita uusia tuotteita. Tuotteita lisätään myös ShelttiShoppiin heti, kun mahdollista.

Tule moikkaamaan ja tekemään ostoksia rotutorin avoinnaoloaikana!

Keskustelutilaisuus järjestetään Teamsilla 7.3.2024 klo 18-20. Ilmoittaudu mukaan 3.3.2024 mennessä. Lisätietoa täältä.

Vuosikokouksen kokouskutsu on julkaistu. Lue lisää kutsusta.

Luennoitsijana Sanna Knuutinen. Lisätietoa tulossa myöhemmin.

Lehdessä artikkeleita myös juhlavuoteen liittyen. Lehti ilmestyy maaliskuun puolivälin aikoihin.

Tokon rotumestaruudesta kilpaillaan 21.4.2024 Tampereella. Rotumestaruus järjestetään yhteistyössä Tampereen Seudun Koirakerhon ja Hämeen Shelttien kanssa. Lisätietoa tulossa kevään aikana. Rotumestaruussääntöihin voit tutustua omalla sivullaan.

Loppukevääseen tai alkukesään on suunnitteilla tapahtumapäivä, joka näkyisi shelttimäisen ohjelman merkeissä eri alaosastojen toiminnassa.

Lisätietoa tulossa myöhemmin.

Rally-tokon rotumestaruudesta kilpaillaan 26.5.2024 Lohjalla. Rotumestaruus järjestetään yhteistyössä Lohjan Kirsujen ja Etelä-Suomen Shelttien kanssa. Lisätietoa tulossa kevään aikana. Rotumestaruussääntöihin voit tutustua omalla sivullaan.

Koiratanssin rotumestaruudesta kilpaillaan kesä- tai syyskuussa Oulussa. Lisätietoa tulossa kevään aikana. Rotumestaruussääntöihin voit tutustua omalla sivullaan.

Lehdessä artikkeleita myös juhlavuoteen liittyen. Lehti ilmestyy kesäkuun puolivälin aikoihin.

Agilityn rotumestaruudesta kilpaillaan heinäkuussa Valkeakoskella TamSK Open 2024 -tapahtumassa. Rotumestaruus järjestetään yhteistyössä Tampereen Seudun Koirakerhon ja Hämeen Shelttien kanssa. Lisätietoa tulossa kevään aikana. Rotumestaruussääntöihin voit tutustua omalla sivullaan.

Lehdessä artikkeleita myös juhlavuoteen liittyen. Lehti ilmestyy syyskuun puolivälin aikoihin.

Erikoisnäyttely järjestetään Ylöjärvellä lauantaina 28.9.2024. Näyttely tullaan järjestämään sisätiloissa.

Erikoisnäyttelystä lisätietoa vuoden 2024 aikana.

Erikoisnäyttelyä seuraavana päivänä eli sunnuntaina 29.9.2024 järjestetään Tampereella juhlava tapahtuma, johon kaikki shelttiharrastajat ovat tervetulleita. Tapahtuman tarkempi teema ja ohjelma ovat toistaiseksi avoinna, mutta tietoa julkaistaan lisää vuoden 2024 puolella.

Uusi käsikirja on otettu työn alle vuoden 2023 puolella. Käsikirjan julkaisusta tiedotetaan tarkemmin, kun projekti etenee. Sheltit-lehdistä voit lukea lisää käsikirjaprojektista.

Shelttien pisteen Koiramessujen rotutorilta löydät paikasta XXX. Rotutorilla on kattavasti esillä shelttien juhlavuoden  ilme sekä upeita tuotteita. Tuotteita saatavilla myös ShelttiShopista.

Tule moikkaamaan ja tekemään ostoksia rotutorin avoinnaoloaikana!

Lehdessä artikkeleita myös juhlavuoteen liittyen. Lehti ilmestyy joulukuun puolivälin aikoihin.

Juhlavuoden tapahtumalistausta päivitetään, kun tapahtumia varmistuu. Listalta puuttuu vielä ainakin useamman lajin rotumestaruudet. Muista seurata myös oman alaosastosi tapahtumia.

Tuu mukaan!

Linkkejä