ERIKOISNÄYTTELY 2023​

Tervetuloa shetlanninlammaskoirien erikoisnäyttelyyn lauantaina 1.4.2023 Kuopion Koiramekkaan.

Luokat

Näyttelyssä arvostellaan virallisten luokkien lisäksi pentu- ja jälkeläisluokka, sekä epävirallinen Sohvachampion-luokka. Sohvachampioniin voi ilmoittaa kaikki rekisteröidyt shetlanninlammaskoirat, jotka eivät ole näyttelykelpoisia esimerkiksi pystyjen korvien, värivirheen, kivesvian tai liian suuren koon vuoksi.

Näyttelyn luokat uroksille ja nartuille ovat:

  • pennut 5- alle 7kk
  • pennut 7 -alle 9kk
  • junioriluokka 9- alle 18kk
  • nuortenluokka 15 – alle 24kk
  • avoin luokka yli 15kk
  • valioluokka yli 15kk
  • veteraaniluokka yli 8 vuotta
  • kasvattaja- ja jälkeläisluokka
  • epävirallinen Sohvachampion yli 9kk

Näyttelyihin osallistuvien Shetlanninlammaskoirien tulee olla rekisteröityjä ja rokotettuja Kennelliiton määräysten mukaisesti. Jokaisesta koirasta annetaan kirjallinen arvostelu.


Tuomarit 

Clare Stafford, Iso-Britannia: nartut, ROP-JUN, ROP-VET

Ann Stafford, Iso-Britannia: urokset, kasvattajaluokka ja jälkeläisluokka, ROP

Maija Lehtonen, Suomi: pennut ja sohvachampion

Varalla kaikille luokille: Maija Lehtonen


Näyttelyalue

Näyttelyalueena toimii Kuopion Koiramekka (Siikaranta 13, 70620 Kuopio). Hallin ovet avautuvat näyttelypäivänä kello 8.00. Pysäköinti on sallittu vain merkityille paikoille, noudatathan pysäköinninohjausta. Purkupaikka on hallin edustalla. Tapahtumassa ei ole pysäköinti- tai pääsymaksua.

Hallin lämpötila on talvella +12 ja +15 asteen välillä. Kehät ovat tekonurmikentällä. Hallissa ei ole penkkejä, joten varaa mukaan omat istuimet. Hallista löytyy sisävessat. Näyttelypaikalla on kanttiini, josta löytyy juomia sekä pientä suolaista ja makeaa. Kanttiinissa käy vain käteinen.

Näyttelyalueelle ovat tervetulleita myös turistikoirat, jotka ovat tunnistusmerkittyjä ja rokotettuja Kennelliiton ohjeiden mukaisesti.

Koirien ulkoilutusalue on hallialueen ulkopuolella. Halli ja sen ympäristö on pidettävä siistinä. Siivoa roskasi ja koirien jätökset roskikseen koko kiinteistön ja ulkoilureittien alueelta. Älä pissata/kakata koiraasi hallin alueelle tai rakennusten nurkille. Kerää koiran kakat myös läheisten ulkoilureittien varrelta. Kakkapussit jätetään Koiramekan ulkoroskikseen.

Huolehdi, ettei koirasi tee tarpeitaan sisälle. Sisälle tai sisäänkäynnin alueelle tehdyistä tarpeista tulee suorittaa 15€ sotkusakko Koiramekan nettisivuilta löytyvään verkkokauppaan. Mikäli sinulla on käteistä, voit maksaa sen myös mustaan postilaatikkoon, joka löytyy käytävältä vessojen vierestä.

Koiramekka on savuton, joten ethän tupakoi hallissa tai sen välittömässä läheisyydessä.

Yhteistyökumppani tapahtumassa

Etsi sivulta