Yhdistyksen julkaisut

Käsikirja 2002-2012

Shetlanninlammaskoirat 2002-2012 käsikirjan valiogalleriakuvista!

Huomio! Uuden käsikirjatoimikunnan käytössä ei ole aikaisemman toimikunnan käyttöön toimitettuja valiogalleriakuvia. Eli jos olette lähettäneet käsikirjaa varten kuvan/kuvia ENNEN HUHTIKUUTA 2013, pyydämme lähettämään valiokoiran kuvan uudelleen lehdessä annettujen ohjeiden mukaisesti osoitteeseen shetlanninlammaskoirakasikirja@gmail.com.

Shetlanninlammaskoirat ry:n KÄSIKIRJA 2002-2012 julkaistaan vuonna 2014, jolloin Suomessa järjestetään Maailmanvoittajanäyttely. Vuosi on myös yhdistyksemme 30-vuotisjuhlavuosi. Kirja tehdään kokonaan neliväripainatuksena.

VALIOGALLERIA KÄSIKIRJASSA

Valiogalleriassa julkaistaan valtaisan valiomäärän takia poikkeuksellisesti vain C.I.B., Pohj. Mva ja FI Mva -koirien kuvat, jotta kirja pystytään julkaisemaan järkevässä laajuudessa. Muut valiot luetellaan kirjassa tekstinä.

Lähetä valiokoirastasi painolaatuinen, pakkaamaton vaakakuva alkuperäiskoossa (jpg- tai tif-tiedosto). Nettikuvat eivät pääsääntöisesti sovellu painettaviksi. Kuvan tulee olla kooltaan vähintään 1600x1200 pikseliä (leveys x korkeus) painoresoluutiossa 300 dpi. Kirjaan kuva tulee koossa n. 10,5 cm x 7 cm.

Mitä suurempi lähettämäsi kuva on, sen parempi. Älä rajaa tai käsittele kuvaa valmiiksi, sillä se antaa taittajalle vapaammat kädet esim. kuvan tasapainoiseen sijoitteluun kuvalle varatussa tilassa.

Liitä kuvaviestiin mukaan kaikki koiran tittelit, virallinen nimi, synt.aika, sukupuoli ja rekisterinumero sekä kasvattajan ja omistajan nimet.

Kuvat tulee lähettää osoitteeseen: shetlanninlammaskoirakasikirja@gmail.com syyskuun alkuun (1.9.2013) mennessä.

Paperikuvia valioista voi toimittaa osoitteella: Ulla Andersin, Pajutie 23, 02770 Espoo
Jos tahtoo kuvansa takaisin niin kuvan mukaan on liitettävä riittävällä postimerkillä ja osoitetiedoilla varustettu PALAUTUSKUORI!

Paperikuvat tulee lähettää Ullalle 23.8. mennessä, jotta Ulla ehtii skannata ne ennen käsikirja-aineiston eräpäivää.

MAINOKSET KÄSIKIRJASSA

Kirjaan on mahdollista ostaa mainospaikkoja á 150 euroa/sivu (max 2 kuvaa per sivu kirjatoimituksessa työstettävissä ilmoituksissa) tai á 90 euroa/puoli sivua (max 1 kuva per sivu kirjatoimituksessa työstettävissä ilmoituksissa. Ei-jäsenille ilmoitussivun hinta on 300 euroa.

Ilmoituksen voi lähettää myös painovalmiina valmisaineistona (CMYK-värit, kuvien resoluutio 300 dpi, tekstin ja grafiikan resoluutio 1200 dpi). Kirjan sivukoko on A5. Huolehdithan, että valmisaineistossasi on 5 mm leikkausvarat leikkausmerkkeineen jokaisessa reunassa eikä teksti tai tärkeä kuvaelementti ole 10 mm lähempänä sivun reunaa/leikkausvaraa teknisistä syistä. Myös kirjan sidontavara sisätaitteessa tulee huomioida ilmoituksen valmistuksessa.

Painovalmiin mainosaineiston tulee olla PDF-formaatissa. Emme ota vastaan taitto-ohjelmilla tehtyjä avoimia dokumentteja. Aineiston lähettäjä on vastuussa siitä, että valmis PDF-tiedosto vastaa edellä mainittuja vaatimuksia. Taittaja sijoittaa painovalmiin aineiston kirjan sivulle sellaisenaan.

Valmisaineiston koot:

1/1 sivua: 148 x 210 (5 mm leikkausvaran kanssa 158 mm x 220 mm).

1/2 sivua: 148 x 105 (4 mm leikkausvaran kanssa 158 mm x 115 mm).

Mitat on ilmoitettu muodossa leveys x korkeus. Huomioi, että leikkausvara LEIKATAAN painossa pois, joten leikkausvaralle ei tule sijoittaa tekstejä tai muuta tärkeää informaatiota.

Maksa mainospaikka yhdistyksen tilille FI66 1026 3000 4044 44 ja liitä kuittikopio esim. kuva- tai pdf-tiedostona sähköpostiin valmisaineistosi oheen.

Mikäli haluat, että ilmoitus työstetään valmiiksi lähettämistäsi aineistoista kirjan toimituksessa, maksa mainos etukäteen yhdistyksen tilille FI66 1026 3000 4044 44 ja lähetä ilmoituksen aineisto (kuva/t ja tekstit) sekä kuittikopio maksusta osoitteeseen: sirkka.vasenius(at)dnainternet.net

Lähetä ilmoitukseen tulevat kuvat ja logot painolaatuisina, pakkaamattomina jpg- tai tif-tiedostoina (300 dpi, CMYK-värit). Kuvat ja logot tulee lähettää erillisinä kuvatiedostoina sähköpostin liitteenä, ei word-tiedoston sisään liitettynä, sillä word muuntaa kuvatiedostot nettiresoluutioon. Tekstit tulee toimittaa joko word- tai rtf-tiedostoina.

Vanhemmat Käsi- ja vuosikirjat

kasikirjat.jpg

Valiogallerioiden lisäki KÄSIKIRJAT sisältävät kaikenkattavaa tietoa suomalaisen shetlanninlammaskoirakasvatuksen historiasta ja nykypäivästä.

Käsikirja 1993 - saatavilla vielä kovakantisena alennettuun hintaan 10 euroa. (Jatkoa käsikirjalle 1987, joka on valitettavasti loppuunmyyty.)

Käsikirja 2002 - saatavilla kovakantisena hintaan 35 euroa.

VUOSIKIRJOJA on nykyisessä muodossaan julkaistu vuodesta 1990 lähtien. Vuosikirjat sisältävät koko vuoden näyttelyarvostelut suomeksi, toko- ja agilitytulokset (vuoteen 2003 saakka), luonnetestitulokset, vuoden aikana rekisteröidyt ja tuodut shetlanninlammaskoirat, runsaasti terveystutkimus- ja jalostustilastoja sekä paljon muuta.

Vuosikirjoja on vielä saatavissa vuosilta 1998-2007. Hinnat Sheltti Shopissa 11 - 15 euroa.

Sheltit-lehti

>> Lue lisää lehden omilta sivuilta