Näin liityt jäseneksi:

1) Maksa jäsenmaksu yhdistyksen tilille:
IBAN: FI66 1026 3000 4044 44
BIC: NDEAFIHH
Muista merkitä nimesi ja osoitteesi viestikenttään.

2) Lähetä tietosi (nimi, osoite ja sähköpostiosoite) jäsensihteerille sähköpostitse tai tavallisella kirjeellä alla olevaan osoitteeseen. Liitä mukaan maksukuitti maksetusta jäsenmaksusta.

3) Jäsenhakemuksesi käsitellään hallituksessa pikimmiten (sähköpostikokous).

Jäsenmaksut vuonna 2016 ja 2017:

• Varsinainen jäsen 25 €/vuosi
  • Perheenjäsen 5 € (ei sisällä lehteä, muista ilmoittaa varsinaisen jäsenen nimi)
  • Nuorisojäsen 8–17 v. 15 € (muista ilmoittaa syntymäaika)
  • Ainaisjäsen 250 €
  • Kasvattajan ilmoittamat jäsenet 10 € / pentu (koko pentueen uudet omistajat liitettävä kerralla pentujen ollessa alle 4 kk ikäisiä; muista pyytää suostumus jäseneksi liittämiseen. Lisäksi palauta pentuepalautelomake( jonka löydät täältä ). Kasvattaja, muistathan ilmoittaa myös sähköpostiosoitteen.
  • Jäsenyysaika on kalenterivuosi, kuitenkin niin, että marraskuun 01. jälkeen liittynyt on automaattisesti seuraavan vuoden jäsen.
  • Sheltit-lehti postitetaan jäsenyysvuodelta takautuvasti varsinais-, nuoriso- ja ainaisjäsenmaksun maksaneille. Takautuva postitus astui voimaan 1.1.2017. Jatkossa pentuejäsenmaksuun ei edelleenkään kuulu takautuvia lehtiä, mutta kasvattajalle tarjotaan mahdollisuus ostaa uusille pentuejäsenille nämä lehdet postimaksujen hinnalla (vain niin monta / lehti, kuin ilmoitetaan jäseniksi).

HUOM! Jos jäsen poistetaan maksamattoman jäsenmaksun vuoksi, pitää liittyä uutena jäsenenä.

Osoitteen-, nimen- ja yhteystietojen muutos

Osoitteen-, nimen- tai muiden yhteystietojen muutokset ilmoitetaan aina jäsensihteerille. Myös muutokset jäsenyydessä (eroamiset, perhejäsenten liittämiset ym.) ilmoitetaan jäsensihteerille. Ilmoitukset voit lähettää sähköpostilla, osoitteenmuutoskortilla tai tavallisella kirjeellä.

Jäsen ei saa uutta lehteä postissa kadonneen tilalle, jos hän on jättänyt osoitteenmuutosilmoituksen tekemättä yhdistyksen jäsensihteerille.

Edellisen vuoden ja sitä vanhempia lehtiä voi tilata Sheltti Shopista.

Jäsensihteeri tiedottaa

"Onko jäsenmaksusi jäänyt maksamatta? Ota yhteyttä jäsensihteeriin mikäli et ole saanut laskua tai lasku on mennyt hukkaan. 20.4.2017 tarkastetaan jäsenmaksut ja maksamatta jääneet poistetaan rekisteristä." 08.04.2017

Jäsensihteerin yhteystiedot:

Jäsensihteeri Jaana Karonen

Koivumäenpuisto 15

05200 Rajamäki

puh. 040 760 5232 (puhelut vain iltaisin, tekstiviestejä ei mihinkään aikaan kiitos. Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla)
email: jasensihteeri[at]shetlanninlammaskoirat.fi

Lomakkeet: