Harrastukset

Harrastuskollaasi.png

Kuvat: Sirpa Saari

HARRASTUKSET

Shetlanninlammaskoira on monipuolinen harrastuskaveri; vuonna 2015 shetlanninlammaskoirilta löytyi Kennelliiton jalostustietokannasta tuloksia näyttelyiden lisäksi mm. seuraavista virallisista lajeista: agility, rally-toko, toko, paimennus, valjakkohiihto ja koiratanssi. Vuonna 2016 shetlanninlammaskoira on suorittanut hyväksytysti Pelastuskoirakokeen A ja B -osiot.

Shetlanninlammaskoirat osallistuvat koirakaveritoimintaan, toimivat lukukoirina ja jopa fysioterapiassa avustavina koirina. 

Lajivastaavat:

Koiratanssi: Mari Jääskeläinen
Paimennus: Tiina Ståhlberg
Rally-toko: Tea Turunen
Toko: Hanna Ala-Nissilä
Agility: Haetaan uutta lajivastaavaa

 

Shetlanninlammaskoirat ry hakee yhteistyökumppania tokon rotumestaruuskisoihin

Haluaisiko seurasi antaa kisojen yhteydessä tilan shetlanninlammaskoirien tokon rotumestaruudelle? Yhteistyökumppania haetaan seuraavissa lajeissa:

Rotumestaruuskisat järjestetään normaalin kisan yhteydessä niin että shetlanninlammaskoirilla tulee olla etuosallistumisoikeus mikäli kisaajamäärä on rajoitettu. Shetlanninlammaskoirat ry huolehtii rotumestareiden palkitsemisesta. Lisätietoja antaa Hanna Ala-Nissilä. Laitathan hakemuksen seurasi puolesta mahdollisimman nopeasti, valinnan tekee Shetlanninlammaskoirat ry:n hallitus. 

 

SHELTTIEN ROTUMESTARUUDET 2019

Shetlanninlammaskoirien rotumestaruudet kisattaan seuraavasti:

  • Toko (haetaan järjestäjät) 
  • Rally-toko (haetaan järjestäjät)
  • Agility järjestäjänä I-HAH 27.7.2019