Harrastukset

Harrastuskollaasi.png

Kuvat: Sirpa Saari

HARRASTUKSET

Shetlanninlammaskoira on monipuolinen harrastuskaveri; vuonna 2015 shetlanninlammaskoirilta löytyi Kennelliiton jalostustietokannasta tuloksia näyttelyiden lisäksi mm. seuraavista virallisista lajeista: agility, rally-toko, toko, paimennus, valjakkohiihto ja koiratanssi. Vuonna 2016 shetlanninlammaskoira on suorittanut hyväksytysti Pelastuskoirakokeen A ja B -osiot.

Shetlanninlammaskoirat osallistuvat koirakaveritoimintaan, toimivat lukukoirina ja jopa fysioterapiassa avustavina koirina. 

Lajivastaavat:

Koiratanssi: Mari Jääskeläinen
Paimennus: Tiina Ståhlberg
Rally-toko: Iekku Pylkkä
Toko: Hanna Ala-Nissilä
Agility: Hanna Sori

 

Shetlanninlammaskoirat ry hakee lajivastaavaa rally-tokoon.

Lajivastaava on innostunut ja lajia itsekin harrastava henkilö. Lajivastaavan tärkeimmät tehtävät ovat SM-joukkueiden kasaaminen (mikäli lajissa järjestetään kisat) ja yhteistyö rotumestaruuskilpailuiden järjestämisessä. Lajivastaava on vastuussa Vuoden sheltti-kisassa oman lajinsa pistelaskennasta. Lajivastaavan tulisi kyetä toimittamaan materiaalia yhdistyksen kotisivuille, yhdistyksen FaceBook-sivulle ja mahdollisesti Sheltit-lehteen, sekä toimia yhteistyössä Sheltit-lehden nimetyn toimittajan kanssa, ellei kyseessä ole sama henkilö. Lajivastaavan ei tarvitse tehdä kotisivu- tai FB-päivityksiä itse, materiaalin toimitus riittää.

Laitathan hakemuksesi viimeistään 4.3.2018 yhteyshenkilö Iekku Pylkälle (iekku.pylkka (at) gmail.com), valinnan tekee Shetlanninlammaskoirat ry:n hallitus.

 

Shetlanninlammaskoirat ry hakee yhteistyökumppania rotumestaruuskisoihin

Haluaisiko seurasi antaa kisojen yhteydessä tilan shetlanninlammaskoirien rotumestaruudelle? Yhteistyökumppania haetaan seuraavissa lajeissa:
- Agility
- Toko
- Rally-toko
Rotumestaruuskisat järjestetään normaalin kisan yhteydessä niin että shetlanninlammaskoirilla tulee olla etuosallistumisoikeus mikäli kisaajamäärä on rajoitettu. Shetlanninlammaskoirat ry huolehtii rotumestareiden palkitsemisesta. Lisätietoja antaa Iekku Pylkkä (iekku.pylkka (at) gmail.com) tai lajivastaavat (agility Hanna Sori, toko Hanna Ala-Nissilä). Laitathan hakemuksen seurasi puolesta viimeistään 4.3.2018 yhteyshenkilö Iekku Pylkälle (iekku.pylkka (at) gmail.com), valinnan tekee Shetlanninlammaskoirat ry:n hallitus. 

 

SHELTTIEN ROTUMESTARUUDET 2017

Shetlanninlammaskoirien rotumestaruudet kisattiin seuraavasti:

  • Toko 16.7.2017 Kankaanpää, järjestäjänä Kankaanpään Seudun Kennelyhdistys. Ilmoittautuminen Virkussa.
  • Rally-toko 2.9.2017 Valkeakoski, järjestäjänä Valkeakosken kennelkerho. Ilmoittautuminen Virkussa.
  • Agility 16.9.2017 Lieto.  Järjestäjänä Turun Seudun Agilityurheilijat.